Kunst Uncategorized

Mine favoritter: ‘Fotokunst i kategorier’

F O T O K U N S T
MINE FAVORITTER

Jeg er meget fascineret af fotokunst, jeg kan sidde i timevis på nettet og lade mig opsluge og forføre. Der er ikke nogen decideret kategori, som jeg har en svaghed for, det er motivet der tæller, så det kan lige så godt være arkitektur, portrætter eller landskaber jeg forelsker mig i. Jeg er imponeres altid over, hvor meget personlighed og intensitet en fotograf kan udstråle gennem et foto. Et foto af samme motiv fra samme vinkel af forskellige fotografer kan være utrolig forskellige det er altså imponerende. Jeg har selv en del fotokunst på mine vægge og så har jeg masser af fotobøger som jeg elsker at kigge i.

Jeg har tonsvis af favoritter og de ændrer sig jo hele tiden, et af mine favorit steder at kigge på fotokunst er Pinterest, Yellowkorner.com og Instagram. Her er et udpluk af fotokunst-plakater, som jeg kunne finde på at hænge op hjemme hos mig lige nu. Du vil sikkert opleve, at der ingen rød tråd er i mit udvalg her, og måske tænker du, at hvis jeg hang disse billeder op, vil de ikke matche hinanden. –Men lige præcis med kunst kunne jeg ikke være mere ligeglad, jeg køber det der rør mig og tiltaler mig, Og så længe resten af indretningen spiller og hænger sammen er det vel okay. Kig med herunder, måske finder du et par foto til dine vægge, du finder link under hver plakat, god fornøjelse.

 


SKØRT/SKÆVT/PROVOKERENDE

‘FREE THE NIPPLE” af Nicolas Guerin

 

“CECI N’EST PAS UNE COURONNE DE REINE” af Miguel Vallinas

“SMOKING NUN CINECITTA ITALY” af Formento+Formento


 

S O R T  /  H V I D

“ANDY WARHOL II” af Oliviero Toscani

 

Crystal Ball af Formento+Formento

 

Marilyn Candid Moment af Ed Feingersh

“Another World #2”  af Ilya Rashap

 


 

F A R V E B O M B E R

MAN IN PINK der er ingen fotograf offentliggjort af dette print


“Teatro Regio” af Massimo Siragusa

 

“Big choice Atlantic City” af Franck Bohbot

“6% Dokidoki Tokyo” af Franck Bohbot

“Miami Beach-Lifeguard stand II” af LDKPHOTO


“Beach confetti” af JORGE DE LA TORRIENTE


B Y G N I N G E R

“A DESTRA O SINISTRA af Laurent Dequick

“Madeline hotel” af Formento+Formento

 

“COPENHAGEN CHURCH” af Ludwig Favre


F R Æ K T

“DIAL S FOR SASHA” af Formento+Formento

“Malene” (og nej det er ikke mig ;.) af Emil Monty Freddie

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply