RUM OG INDRETNING

Væghængt skænk med muligheder

VÆGHÆNGT SKAB
MED MULIGHEDER

IKEAs skabsserie BESTÅ er genial på mange måder. Jeg havde selv skabene hængende i mit gamle hus og jeg var rigtig glad for dem. Skabene kan rumme en masse af det man ikke gider at have stående fremme som fx. spil, stearinlys, gavepapir, bøger, service, legetøj m.m. BESTÅ giver en lethed i rummet, når de hænges på væggen, hvilket jeg klart foretrækker, men man kan også få ben til dem. De fås i flere mål både når det gælder dybde og højde, og så kan man vælge dem i træ som her, hvide som jeg havde, flere farver og med taktile overflader som herunder

Personligt er jeg mest vild med den første model i starten af mit indlæg, fordi den er enkel og giver plads til at pryde med smukke stilleben og kunst uden at møblet “stjæler”fokus”.
BESTÅ forhandles i mange udgaver og udtryk hos IKEA

Se mere om netop denne løsning her hos Livet hemma

Stylist: Anna Lenskog Belfrage – Stylistassistent: Alicia Sjöström – Fotograf: Ragnar Òmarsson

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply