Uncategorized

Det er da rart …

Reklame

… at kunne sætte sig i entréen og større sine sko eller sætte det mindre barn på en bænk og give sko på. Jeg kan finde anvendelsesmuligheder for en smal bænk stort set alle steder i boligen, og det geniale ved den slags bænke er, at de er megt pladsbesparende. Bænken Conekt fra by Lassen, er stilren og enkel i sit design, den er elegant med et lidt maskulint udtryk, så den passer ind alle steder.

Conekt bænken har været i by Lassens sortiment i noget tid nu, men for ikke så længe siden videreudviklede by Lassen serien og designede hynder til bænken. Dette har gjort bænken anvendelig flere steder og med muligheden for også at tilføje et elegant rygstykke på væggen sammen med bænken, gør Conekt sig smukt som mere end bare en bænk. Hynderne og det stramme design fuldender møblet og gør den endnu mere lækker at have stående evt. i forbindelse med sit spisebord.

Bor man lidt trangt er en bænk omkring spisebordet genialt, fordi man sparer meget mere plads, end hvis man havde stole omkring. Jeg kunne godt have glæde af Conekt til vores lille trange spiseplads i køkkenet, og jeg ser endda en mulighed i ikke kun at have en, men at bruge to bænke og evt. placerer dem som en vinkel-bænk.

Conekt kan også bruges som en lav skænk bag sofaen, under TV’et som et let TV-bord, som en bænk i stuen til magasiner og en lampe, forenden af sengen som bænk til at sætte sig, når man klæder sig på, som bænk i et walk-in-closet, på det store badeværelse…. der er mange muligheder og det fede er, at netop pga. Conekts stramme udtryk kan den matches ind alle vegne.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply