RUM OG INDRETNING

Brug den grå farve som baggrund

G R Å

Grå er en genial farve som baggrund eller som basisfarve i hjemmet. Grå…. det lyder kedeligt, jeg ved det godt, men grå er en “pause-farve” og den kan matches alle farver. Dvs., at hvis du maler dine vægge grå eller vælger sofa og stole i en grå farve, så kan du spice rummet op med alverdens yndlingsfarver, og dermed opnå enten et lækkert farveunivers eller et boheme look. Du kan også køre tone-i-tone som er meget oppe i tiden, og som giver en poetisk stemning.

Jeg har selv valgt at male væggene grå hjemme hos mig. Jeg ønskede ikke hvide vægge, men samtidig ville jeg gerne have en farve på væggene, der var ligeså fleksibel som hvid maling, fordi det gør det let for mig at lave om og ændre stuens udtryk uden de helt store anstrengelser.

Billederne i indlægget her er ikke hjemme fra mig, det er fra Livethemma.ikea.se og jeg synes de illustrerer stemninger med grå på en rigtig fin måde.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply