Uncategorized

På udkig efter den fede sovesofa …?

T H E
B U N G A L O W
S O V E S O F A

Det der med at finde en pæn sovesofa er ikke let, det kan du sikkert nikke genkendende til ikk?  Jeg har selv gransket markedet, når jeg har stået med en indretningsopgave for private kunder, og ja også til mig selv, dengang jeg boede i en 1.værelses i Nordvest. Min gode kollega Allan Torp, som har bloggen Bungalow5 har også i en del år irriteret sig over, at han ikke kunne finde en lækker sovesofa.

“De sovesofaer, der er på markedet, appellerer efter min mening mest til teenagere. Mit ønske har været at lave en sovesofa, der er pæn nok til at have stående i stuen. Ligesom mange andre har jeg ikke et gæsteværelse, og jeg vil gerne byde mine gæster en ordentlig seng i stedet for en sammenrullet madras,” siger Allan Torp.

Allan tog skridtet videre og tegnede sin version af en sovesofa. Skitsen tog han under armen og så besøgte han Sofakompagniet, og Wupti … nu er der altså en ny sovesofa på markedet!

Den nye flotte sovesofa ‘Bungalow’ kan på to sekunder forvandles til en enkeltmandsseng og bare det alene, synes jeg allerede løser en af de første problemstillinger ved en sovesofa. De sovesofaer jeg er stødt på, er nemlig ofte lidt besværlige at trække ud og gøre klar, og når de er besværlige at folde ud, ja så er de også besværlige at klappe sammen og gøre klar til at være sofa næste morgen. Dette resulterer ofte i, at man alligevel ender med at have en seng i stuen, fordi den ikke bliver slået sammen hver dag… –man orker ikke besværet! Med denne sofa skal du blot smide de fire rygpuder på gulvet og lægge lagn på. Sofaen måler nemlig 90 x 200 cm. – og så kan det være, at du måske tænker, jamen er det så ikke en meget dyb og ukomfortabel sofa at sidde i? Vil en dybde på hele 90 cm. ikke gøre, at du enten må sidde ude på kanten eller helt tilbage med benene flagrende halvt ude i lokalet…? Nope… Allan har nemlig designet sofaen således, at ryghynderne ligger i dobbeltlag og på den måde, bliver siddestykket helt perfekt.

Jeg er synes sofaen har nogle ret lækre detaljer som fx de diskrete og elegante ben og læderkanterne på hynderne og sofaens armlæn. Også Allans valg af tekstil med det diskrete mini herringbone mønster er jeg ret begejstret for. Godt fået Allan, glæder mig til at sidde i den snart, så regner jeg med at du byder på et eller andet ;-). Fedt at der endelig findes en flot og stilfuld sovesofa derude.

Sofaen kan købes meget snart hos Sofakompagniet

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply