Boligtekstil (Textiles for the home) Uncategorized

Sov i et blomsterbed …

S O V   I   E T   B L O M S T E R B E D

Som opfølgning på blogindlægget i går “Soveværelse: Lys vs. Mørk” hvor jeg gav inspiration til to forskellige indretninger af dit soveværelse, så vil jeg lige vise denne fine nyhed fra Södahl

Jeg synes det er så flot det blomstrede sengetøj. En trend vi ser i boligen går netop på soveværelset som i den grad er blevet et rum vi opholder os mere i, og det er ikke kun når vi skal sove. I takt med, at vi rask væk visuelt dokumenterer alt, hvad vi laver på de sociale medier, er det klart, at der også er kommet stort fokus på rum som soveværelset (og nej jeg mener ikke noget frækt her;-)) Derfor skal soveværelset være lidt mere casual. Sengen skal ikke redes, sengetøjet må gerne være lidt krøllet og dynen lidt rodet. Vi mikser også sengetøj, og det her sæt er oplagt at mikse med noget lysegråt eller mørkegråt sengetøj i hør. På den måde går der heller ikke alt for meget blomsterbed i den vel? 🙂

Se flere farvekombinationer af det blomstrede sengetøj her.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    september 18, 2018 at 17:35

    Nej hvor er det bare fint det sengetøj! Elsker farverne!

Leave a Reply