Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Det bedste jeg har gjort for mig selv…

TEST // Reklame

… må helt klart være beslutningen om mørklægningsgardiner!

Aftenen før jeg skrev dette indlæg havde jeg lige talt med min veninde, som gerne ville have navnet på, hvor mine gardiner er fra. Hun var lidt oppe i det røde felt, eller faktisk ret meget, fordi hun havde bakset i hvad der føltes som 20 min. med mørklægningsgardinet på hendes 1 årige datters værelse. Dagen havde været lang, alle var trætte, hun stod med en 1-årig på armen og kæmpede med det gardin, hvilket hun i øvrigt gør hver aften…. jeg kunne næsten mærke irritationen kravle ind i mig, for selvom det her virkelig ikke er et first world problem, så er det bare en lille ting der kan drive en til vanvid… sorry, men kan du ikke se dig selv i det her billede? –Jeg kan og ikke kun med rullegardiner, men med andre ting også som har tendens til ikke at virke som det skal.

Efter min snak med min veninde, kunne jeg huske tilbage på hvor mange gange jeg har stået og nærmest råbt af mine rullegardiner gennem årene. Du kender sikkert flg. problemstillinger:

 1. Snoren, den forbandede snor på de billige rullegardiner, der er så stram at man nærmest flår gardin og rawlplugs  ud af vægge!
 2. De der rullegardiner der bare skal trække ned og så sætter de sig selv fast, men det gør de bare ikke vel? –de er svære at få sat i det der hak, hvor de automatisk låser (lidt ligesom, når man får trukket for hårdt i sikkerhedsselen i bilen og man skal bevæge den i små ryk). Man står i lang tid og hiver lidt ned, lidt op, lid ned igen, et my op og så forfra…
 3. De der mørklægningsgardiner med skinner i siden, som konstant kører ud af skinnen, eller køre skævt ned og som man næsten må afmontere før det kan bruges igen…
 4. Rullegardinet man får rullet for hårdt op så det sætter sig fast oppe i boksen eller rullen.

Ja jeg har ved nærmere eftertanke været en del gardiner igennem, billige løsninger som muligvis har været effektive i forhold til at holde lyset ud, men hvad hjælper det, når man lige inden sengetid er helt oppe i det røde felt, fordi de ikke virker ordentligt.

Jeg er utrolig glad for mine mørklægningsgardiner, og jeg ved godt at det er lidt “farligt” med dette indlæg, fordi det er lavet i forbindelse med mit samarbejde med Luxaflex, men jeg kan stå 100% på mål for min begejstring og det er efter, at jeg har testet og testet og er klædt godt på til en anbefaling!

 

Efter 5 måneder hvor jeg har testet Luxaflex’s mørklægningsgardiner føler jeg mig ret godt klædt på til at kunne anbefale dem til andre. De er geniale, og det er ikke kun fordi de lukker mørket ude helt perfekt, men de fungerer bare, der er ingen besvær overhovedet, det hele kører. Desuden er de mega pæne, og så isolerer de i forhold til kulde og varme. Mine kører på motor, så det er jo luksus og og det kører problemfrit, men jeg har også testet dem uden motor og de kører også bare helt perfekt.

Mørklægningsgardiner er sådan en god investering for din nattesøvn, i hvert fald for min. Jeg sover meget bedre og hurra…. og jeg kan sove længe!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  september 2, 2018 at 10:12

  Hjemme hos os har vi haft Luxaflex mørklægningsgardiner i årevis; første sted vi installerede dem var faktisk i TV-stuen! Hvorfor dog det vil nogen spørge. Jo, vinduerne vender mod sydvest og solen går direkte i TV’et så vi ikke kunne se nogetsomhelst. Det klarede mørklægningsgardinerne – og vi behøver jo ikke lukke helt ned for lys og sol, nej det gøres efter behov.
  For 4 år siden gentog vi succesen i soveværelset, der vender mod øst. Vi var i den mellemliggende tid blevet pensionister og ønskede at få vores morgensøvn – også når solen stod tidligt op.
  Desuden mærker vi også tydeligt at de holder kulde/varme fra vinduerne ude.
  Det er noget af det bedste vi har gjort for os selv i hjemmet; vi havde altid tænkte på mørklægningsgardiner som grimme og sorte men det er slet ikke tilfældet, de fås i et væld af farver og med det lette rullesystem er det ingen sag. Vores er uden motor, og det virker perfekt.
  Så vi er helt enige, de er geniale.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 3, 2018 at 10:19

   Kære Lisbeth, hvor er det godt at høre, indtil videre har jeg været ovenud lykkelig for mine gardiner, men har jo kun haft dem i fem måneder, så det glæder mig at høre din erfaring med årevis brug af Luxaflex! Det er bare en super investering:-)

   Tak fordi du kommenterer og deler dine erfaringer.

   Kærligst Malene

 • Reply
  Lisbeth Glud
  september 3, 2018 at 17:38

  Selv tak, Malene 🙂
  Synes det er mindst lige så vigtigt at fremhæve holdbarheden da investeringen måske kan virke afskrækkende på nogen, men man skal tænke lidt langsigtet, og så får man virkelig noget for pengene. Gardinerne som sådan har heller ikke forandret sig siden de blev købt, farverne er ikke falmet, og de skal blot støves af med en blød kost af og til 🙂
  K.H.
  Lisbeth

Leave a Reply