KIDS

En Elefant i rummet…

An Elephant in the room

Her kan man virkelig helt bogstaveligt tale om, at der ER en elefant i rummet som det gamle ordsprog man har hørt mange gange. Jeg faldt pladask for dette skønne børnemøbel designet af Marc Venot, fra Paris. Marc har designet både den smukke elefant og det fine bord, og det har han gjort for det fantastisk børnefirma EO

Så fin, skulpturel og æstetisk den er, synes du ikk? Hvis jeg havde børn der var i den alder, ville jeg ikke tænke mig om to gange, jeg er smask-hamrende forelsket. Stolen er ikke blot fin den ser virkelig også bekvemmelig ud.

Et møbel som dette, er et møbel man beholder, sætter enten til pynt eller på loftet, når barnet vokser fra den. Når der så kommer flere små børn til, bliver den brugt igen – Og lidt ligesom Junosengen, kan den gå i arv gennem flere generationer, for materialet den er lavet i og selve stolens udtryk, vil aldrig gå af mode!

Interesseret…? –så se mere her og pas på, at du ikke falder på røven over alt det andet der er at finde hos EO.dk

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    august 16, 2018 at 01:07

    Sikke et fantastisk rum og nej hvor er den bare sød, den elefantstol!:)

Leave a Reply