RUM OG INDRETNING

Sådan kan du indrette sommerhuset billigt!

SOMMEREN DER ALDRIG GAV SLIP
Sommerhusindreting

Sommeren der aldrig ville give slip… Det tror jeg alle vi vil kalde denne sommer de næste mange år. Hold nu op, hvor har vi været heldige (håber af hele mit hjerte, at det er held og ikke klimaændringer der kan tage æren for dette). Det ser ud til, at den forsætter denne sommer. Måske er det netop denne sommer, der har bekræftet for dig, at Danmark er helt fantastisk om sommeren og netop derfor du har købt sommerhus eller kolonihave i år? Jeg har ikke tjekket op på det her, men jeg tror godt jeg tør satse på, at sommerhussalget i år har slået rekorder. Hvis jeg havde råd havde jeg i hvert fald købt et i år – Spiller Lotto og krydser fingre, hele tiden!

Måske har du sommerhus allerede (lucky you) og måske drømmer du om inspiration til at gøre dette hyggeligt. I dag handler det i hvert fald om sommerhusindretning. Sommerhuse skal ikke være perfekte, de må i min verden gerne være hyggeligt og en sammensætning af alt muligt, gammelt og nyt, loppefund og skøre fund fra strand og skov. Den type hygge og indretning tager tid, det bygges op i løbet af flere år. Men jeg fandt nu alligevel dette fine sommerhus, på Livet Hemma, Ikeas blog og jeg synes de har gjort det helt vildt godt. Her er indrettet et sommerhus med IKEA møbler (så vi ved det er billigt – YES, det kan vi lide) og jeg synes altså ikke, at huset fremstår hverken upersonligt eller som noget der er købt på en gang.

Hvis du har brug for links, priser m.m. på alt det der er proppet i dette hyggelige hus, så finder du det hele lige her

Inretningsstylist: Carl Braganza – Fotograf: Dan Duchars

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply