RUM OG INDRETNING

Sådan kan du indrette en 1-værelses

H J E M M E   H O S   N O G E N
1-værelses på 40 kvm.

Jeg får i øjeblikket en del flere efterspørgsler end normalt på min rådgivning omkring, hvordan man indretter sig på meget få kvadratmeter. Jeg tager jo ud og laver rådgivning, og har haft travlt med det i år, så det er jo dejligt. Hvis du har brug for indretningsrådgivning, så kontakt mig endelig via mail, og hvis du blot mangler inspiration, så giver jeg den jo dagligt væk her på bloggen, helt gratis. Nu hvor der er så stor efterspørgsel på, hvordan man kan bo godt og pænt på lidt plads, vil jeg i dag tage dig med på besøg i denne lille 1-værelses lejlighed på 40 kvm. Måske er stilen ikke lige dig, men det er ikke derfor jeg har taget denne bolig med. Jeg synes blot at dette hjem meget fint viser, hvordan man kan indrette sig med både stue, soveværelse og kontor i et rum. Det er nogle fine løsninger, og så er det altså et godt tip at indrette sig lyst, når man skal have mange funktioner i samme rum.

Kig med og lad dig inspirere, f.eks. synes jeg, at det er en fin løsning at opdele soveafdeling og sofaafdeling med en lav skænk.

Kilde: ALVHEM 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    august 9, 2018 at 10:00

    Det ser super godt ud med den opdeling af rummet, med den lave skænk. Det gør det også meget mere rummeligt end hvis det havet været et tungere og højere stykke møbel. Det virker slet ikke som om det er 1-værelses:) Tak for inspiration!

Leave a Reply