Kunst

Vægkunst med kant og humor

R Ö D   S T U D I O
VÆGKUNST

 

 

Röd Studio er en spændende designduo baseret i København. Duoen består af tekstil designere Anne Louise Rasmussen og Maja Marie Halling. De to dygtige piger eksperimenterer med tekstildesign og skaber de skønneste og “skæve” konceptuelle ideer og udfordrer formgivning og teknologi. Sammen leger de sig frem med former, farver og humor… jeg er fan!

Vægstykkerne er meget kunstneriske, og jeg gad virkelig godt have et hængende her hjemme. Jeg er vild med farverne og de mange forskellige udtryk og så tror jeg, at med et disse vægtstykker kan jeg få pillet lidt af det alt for pæne i frederiksberglejligheden ned og få tilført den lidt kant. Samtidig tænker jeg, at det ville løse akustikproblemet vi har i spisestuen… se det er da super gode argumenter for lige at swipes visa-kortet, er det ikke?

Scroll ned og se de flotte vægstykker, fra diverse udstillinger og fra deres webshop.

Kig forbi Röd Studio her for mere information og flere værker

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply