Badeværelset -(Bathrooms)

Nyt badeværelse… Ja tak!

Reklame – Jeg er gået i samarbejde med Montana, og gransker deres lækre sortiement hver måned og finder smukke og tidløse perler, som jeg udvælger at dele med dig. I dag er der altså badeværelser på menuen og det kribler i mine fingre for at gå i gang med nyt badeværelse her hjemme. 

DRØMMEN OM NYT
BADEVÆRELSE

Jeg kunne simpelthen så godt tænke mig at prøve at have et helt nyt badeværelse, hvor jeg selv har fået lov at bestemme, alt fra vask, armatur, fliser og badeværelsesmøbler. Vi bor til leje, og det er et fint badeværelse vi har, jeg kan som sådan godt lide flisevalget, det er tidløst og enkelt…. MEN… badeværelsemøblerne, håndvasken og armaturet er vi ikke specielt glade for! Vi tænker at vi skal bo i lejligheden her i en del år, så hvorfor ikke overveje at gøre rummet lidt lækkert, lidt mere os og så skifte håndvask, armatur og skabene ud? I forbindelse med mit samarbejde med lækre Montana er det klart at jeg liiiiige kigger lidt den vej, når det gælder drømmen om nye badeværelsesmøbler. Montana har nemlig nogle flotte, stilrene og tidløse bud på en løsning og når jeg tænker mig om, så kunne vi jo pille det nuværende ned, sætte det i kælderen og montere noget nyt. Investerer vi i en eksklusiv løsning som Montana, ja så kan vi jo altså tage det med os hvis vi skulle flytte, og så sætte det gamle op igen.

Jeg kender Montanas kvalitet, så jeg ved, at det vi får, hvis vi vælger denne løsning, ja det er altså i orden. Der er jo et hav af farver at vælge mellem, så det kan naturligvis også blive en lang samtale og kompromisser mellem min kæreste og jeg. Det er klart, at hvis vi vælger hvid, grå eller sort, så holder det længe…. men men men, man kunne jo også være fræk og vælge noget farverigt…. Hvad ville du vælge?

Kig selv med i Montanas badeværelseskatalog lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply