INTERIØR

MONDAY MOOD

M O N D A Y   M O O D

‘Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

1. JUMPSUIT i den smukkeste farve fra Rabens Saloner
2. Bordlampen MIIRA fra NUURA
3. Vægtæppe-kunstværk af Röd Studio
4. Velourpuf fra Warm Nordic
5. Bakke FRAME fra By Lassen
6. Brødbox i perfekt stor størrelsen fra Bodum
7. Darkly Mirror fra Menu
8. Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Treatment – Luksus til mit ansigt fra Aesop

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply