INTERIØR Uncategorized

Who says you can’t have your cake and eat it too

Sponsoreret

Når man ønsker sig et nyt bord, og stadig ikke vil skille sig af med det gamle….

Da vi flyttede ind i lejligheden stod der et nyt sofabord på ønskelisten. Jeg var egentlig ret glad for mine to Twin borde fra by Lassen, men de er meget kubistiske og der manglede lidt runde former i vores store kvadratiske stue. Så…. what to do?

Til et pressearrangement i foråret ved lanceringen af det helt nye lækre brand Warm Nordic, forelskede jeg mig i et rundt glasbord. ‘From Above Table‘ hedder det, og det blev ved med at rumstere i min bevidsthed. Samtidig ville jeg ikke af med mine Twin borde, som jeg havde to af i to forskellige højder. De har fungeret super godt, de er lette at flytte rundt på og lette i udtrykket, så jeg overvejede egentlig ikke bevidst at anskaffe mig nyt bord på det tidspunkt.

Da jeg på jobbet stod overfor en fotoopgave, hvor jeg skulle låne møbler til en fotosession, lånte jeg From Above Table, fordi det passede perfekt til den fotoopgave vi havde fået bestilt. Jeg lånte bordet med hjem, og placerede det i vores stue sammen med sofaen… det var så fint… rigtig fint. Jeg prøvede for sjov at sætte mit kubistiske Twin bord sammen med glasbordet og Voila! – Det var et magisk match, hvis du spørger mig. På en eller anden måde passer de to borde perfekt sammen og tilsammen giver et helt andet udtryk. Twin bordet kan glide ind under Form Above Table og så opstår der altså noget spændende, grafisk og anderledes. De to borde står i stor kontrast til hinanden, når det gælder form og materiale, dog deler de sammen farve så der er en rød tråd.

Jeg endte med at købe det runde Warm Nordic bord… det sker tit… ups…. det er dyrt at være stylist;-)
Jeg er vild med det og de to små møbler sammen – de har været et fint par lige siden jeg testede det.

Hvad synes du?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply