Uncategorized

Sådan skaber en hyggelig stue

H Y G G E

Vi danskere er eksperter i hygge, så meget, at vi har opfundet ordet og det er svært at oversætte. Ordet HYGGE er efterhånden kendt i mange lande og faktisk er det i England, USA m.fl. blevet lidt af et trendy Buzz-word, sejt ikk? Der skal ikke så meget til at skabe hyggestemning, det kræver blot lidt bløde tekstiler, levende lys, lidt blomster og så’en 😉

Jeg har lavet en lille film sammen med Broste Copenhagen, for at illustrere, hvordan du bygger en smuk og hyggelig stue op. Broste lancerede sidste år en sofa-serie og med den i sortimentet, ja så kan Broste Copenhagen stort set levere alt det du skal bruge for at skabe en hyggelig atmosfære, og det er lige præcis det denne lille film skal illustrerer samtidig med, at den gerne skulle inspirere dig.

…for øvrigt er det min gode kollega Søren Staun fra Inhouse Fotografi som filmer. Styling og idé af mig via HØEG+MØLLER.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply