Opskrift
P E R S I L L E H U M M U S
af Chef’s season
⊇
Min skønne ven og kollega Søren Staun har madbloggen Chef’s season, og engang imellem tyvstjæler jeg hans opskrifter og deler dem her på min blog… -hvorfor? tjahhh fordi jeg elsker mad og gode madoplevelser skal da deles!
Her viderebringer jeg verdens bedste persille hummus. Den er genial som supplement til sommerens grill middage eller som tapas, eller bare på et nybagt groft rugbrød. Enjoy!
Ingredienser:
480 g forkogte kikærter
50-70 g frisk bredbladet persille
7 spsk olie
2 spsk spidskommen
2 fed hvidløg
2 tsk paprika
1 frisk rød chili
Salt & peber
—————————————-
Fremgangsmåde
- Det er ganske simpelt! Alle ingredienser blendes i en foodprocessor eller med en stavblender! Så kan du selv bestemme om den skal være helt silkeblød eller med lidt bid i.
foto og opskrift: chefsseason.dk
No Comments