INTERIØR

Monday Mood

M O N D A Y
MOOD

‘Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

1. Lækker coffee table book om Christian Dior, den tænker jeg er yderst inspirerende. Set hos New Mags
2. ‘Marblelous Jar’ en lille lågkrukke i en skøn form fra Nordstjerne 
3. Kiki hedder denne sofa og jeg tror muligvis, at det er den smukkeste og vildeste sofa jeg nogensinde har set! Klik her og tjek den fra alle vinkler, den er virkelig et nærstudie værd
4. Den fineste tre-benede skål i terrakotta fra Kristina Dam
5. Den lækre dame fanget med en smøg på køkkenbordet er fotograferet af Guendalina FIORE og er et stort ønske på min liste. Fotoprintet hedder ‘The Road to Woodstock’ og jeg elsker den flabethed det udstråler, det inspirere min indre flab 😉 Set hos Yellowkorner
6. ‘Silhouette’ hedder denne fantastiske standerlampe fra Warm Nordic designet i 50’erne af Svend Aage Holm-Sørensen, jeg ved ikke med dig, men jeg synes dens navn er helt perfekt – Jeg er vild med den!
7. Skoskabe er sjældent pæne, men det er Frame fra by Lassen … og så fås det i flere farver!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply