Soveværelse (Bedroom)

KEEP

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med Montana på opfordring af mig. Jeg kan nemlig så godt lide at anbefale dig, de ting jeg selv har prøvet, kan lide og synes fungerer rigtig godt til dig!

 

I   ♥   K E E P

I vores soveværelse står der lige nu den fineste kommode. Det er min kommode, jeg har selv valgt farverne og ja… den er meget tøset, men også super fin og elegant. KEEP hedder det fine møbel fra Montana. Kommoden er ret enkel i sit udtryk, så hvis man ikke er til masser af nips og noget der stikker lidt af, så kan bare vælge en ensfarvet. Man kan også fx vælge at lade en af skufferne stikke af i en anden farve, eller kommodens ben. Desuden kan man jo selv beslutte, om man vil stille masser af pynt på toppen eller om den bare skal står hele ryddet.

Jeg har naturligvis fyldt en masse i den og på den, jeg kan nemlig godt lide, at den bliver personlig og feminin at se på, og det er jo let at gøre med lidt pynt. Den lille skuffe har jeg smykker i og de øvrige opbevarer mit undertøj, strømper, natkjoler og så mindre festtasker. Den er faktisk ganske rummelig trods sin størrelse.

KEEP bærer ikke præg at være forbeholdt soveværelset. Det stilrene og flotte udtryk gør den også anvendelig på kontoret, i stuen, i entréen, på badeværelset m.m. Det der kan understrege, hvor kommoden hører til er fx med den pynt man vælger at placere oven på den synes jeg.

KEEP’s topmodul er flytbart, dvs. du kan tage toppen af og bruge den andre steder og på den måde lade kommodens udtryk fremstå endnu mere enkelt. Montana har et væld af flotte farver, så det er let at finde lige præcis den farve elle farvekombination, der passer til dit hjem. Kig med her montanastore.com og se de mange farver

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply