Uncategorized

Monday Mood

M O N D A Y
MOOD

‘Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

1. ‘Rainbow’ Utrolig delikat og fin håndlavet lysestage fra Italien, set hos Artilleriet.se
2. ‘Bloom Chakra’ et smukt og anderledes portræt af den talentfulde fotokunstner Maria Fynsk Norup
3. Smuk og unik mundblæst vandkaraffel fra bohemia, Tjekkiet, designet af Kodanska
4. Oak Magasin vol. 8 -inspirerende livsstilsmagasin. Forhandles hos New Mags
5. Marble ball placeret på en ring i messing, den kan ikke så meget, men den er mega pæn og fungerer fint som en lille skulptur. Design: Kaja Skytte
6. KK Lounge Chair er en lækker stol med et stærkt skandinavisk udtryk med lidt inspiration fra Japan vil jeg gætte på. Stolen er i egetræ med kvadrat tekstil, og jeg synes den er så flot, et rigtig statement møbel, fra By Klip Klap
7. Sidst, men bestemt ikke mindst ‘Blossi’ bordlampe designet af Sofie Refer for Nuura. En elegant, minimalistisk lampe, lidt underspillet på den der fine måde. Lampen står i min vindueskarm og jeg elsker den lige lidt mere hver dag. Blossi er en inspiration med sit varme lys og det smukke samspil mellem materialerne, og dens konstante evne til at vinde opmærksomhed på trods af sit “stille” udtryk.

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply