Mad

Grød med Pistaciesmør, banan og ananaskirsebær

 

Opskrift

G R Ø D
-med pistaciesmør, banan og ananaskirsebær

Jeg er god til det med morgenmad, det kender jeg mange der ikke er, men min appetit er størst om morgnen. Fordi morgenmåltidet er mit bedste måltid, så skal det altså varieres, jeg gider ikke spise den samme kedelig portion havregryn hver morgen. Jeg er fan af grød og har tyvstjålet denne lækre opskrift fra min gode ven og kollega Søren Staun, som står bag madbloggen Chef’s season

Velbekomme!


1 prs.
Ingredienser: 

 • 1 dl havregryn
 • 0,5 dl græskarkerner
 • 2 dl mælk
 • 1 knivspids salt
 • 1 tsk sukker
 • 2 tsk pistaciesmør (det er ligesom nutella, men lavet på pistacienødder. Kan fås i få butikker og ellers på nettet)
 • 0,5 banan
 • 5 ananaskirsebær
 • lidt mandler

 

 

Fremgangsmåde:

 • Havregryn, græskarkerner, mælk, salt og sukker varmes langsomt op under omrøring. Når det har grødkonsistens tages den af varmen og pistaciesmøren røres i.
 • Banan, ananaskirsebær og mandler skæres/hakkes og kommes ovenpå.
 • Pynt evt med lidt skovsyre og mynte hvis det skal være ekstra lækkert!

 

foto og opskrift: Chef’s Season

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply