Kunst

TENDENS: Skulpturer

– A R T –
S C U L P T U R E


Helt unikke håndlavede skulpturer – der findes kun en af hver. Kunstneren bag hedder Kristiina Haataja

Skulpturer er igen blevet utrolig populært i boligen. Boligtendensen pt går ud på at vores hjem på ingen måde må ligne noget fra et boligkatalog og vi ønsker ikke at have alt for meget af det “de andre” har. Vi har brug for at skille os ud, vise personlighed, mod til at vælge selv, unikhed og, at vi har sans for at finde objekter som siger noget om os.
Så kig dig godt omkring i dit nærområde, der findes faktisk små butikker, der sælger smukke skulpturer. Faktisk opdagede jeg forleden at der ligger en et stenkast fra hvor jeg bor. Du kan også pudse brillen og se med “nye” øjne på dine forældres eller bedsteforældres hylder, måske står der nogle smukke skulpturer, som du kan lægge billet på at arve. Antikvitetsbutikker, loppemarkeder eller loppeforretninger kan også gemme på nogle skatte.
Sidst men ikke mindst kan du også lade dig inspirere af indlægget her, hvor jeg vil vise dig smukke skulpturer, du kan købe online. Jeg linker naturligvis til direkte køb under hvert billede.

T H A L I A
af
KRISTIINA HAATAJA

Keramik Skulptur
af
BO ARENANDER

WILL
af
WULFWINDING

C I R C L E
af
KRISTINA DAM

SKULPTUR
af
ALICJA PODGORSKA BIRKNER

W A L L   S T R U C T U R E   NO1
af
KAJA SKYTTE

 

Som skrevet tidligere, så er det om at åbne øjnene, tag ud og kig dig omkring, søg efter kunstnere på nettet og find små lokale udstillinger. I morgen drager jeg sammen med en skøn veninde ud til en anden skøn veninde, hvor jeg er inviteret på en lille gips-skulptur workshop! Det bliver spændende om jeg overhovedet kan finde ud af lave noget, der er værd at vise frem… vi får se om der er en lille kunstner gemt i mig 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply