Soveværelse (Bedroom)

Det perfekte natbord!

Sponsoreret – I forbindelse med den klassiske ‘Ball’ lampes 50 års jubilæum sætter jeg over sommeren fokus på det klassiske design. Jeg indretter små spots i mit hjem med de forskellige designs i serien, og viser dig, hvordan den ikoniske klassiker er le at matche ind i vores tid på trods af dens 50 år. Lampen blev designet i 1968 af Benny Frandsen, Frandsen Lighting.

Velkommen i vores soveværelse

Som du kan se på billedet herover, havde vi ingen plads til natbord. For at udnytte pladsen i vores soveværelse maksimalt og for at få plads til klædeskab samlede vi en skabsvæg omkring sengen. Det er blevet super godt, og funktionelt og så er det altså ret hyggeligt at ligge der i det smukke tapetserede indhak. jeg fandt dog hurtig ud af, at vi var stærkt udfordrede, når det kom til natborde. Et natbord kan vi ikke undvære, vi skal jo have plads til at lægge telefonen til opladning natten over, et sted at lægge briller, bog og evt. et glas vand. Jeg fandt en ret genial løsning i Ball lampen, en klassiker designet for 50 år siden af Benny Frandsen for Frandsen Lighting. Ball lampen kender vi vist alle ikk? Jeg husker den fra mit børneværelse, hvor den med sit klassiske magnetgreb agerede sengelampe. Gennem de sidste 50 år har lampen udviklet sig i mange mange variationer, og en af de nyeste har fået integreret både natbord og USB stik… det er SÅ smart!

Løsningen her opfylder vores behov helt perfekt, og så har den endda også natlampe, og det skulle vi jo også have. Hylden fylder ingenting, den ikke alene passer på vores telefoni natten over, den oplader også samtidig…

Farven passer perfekt i de grå nuancer, som jeg har indrettet soveværelset i, så det hele flyder naturligt og harmonisk sammen. Ball lampen med indbygget USB-stik fås også i sort og hvid.

Det er Ilva der forhandler den geniale Ball med USB stik og hylde, og den kan købes lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply