UDENDØRS

Vores dejlige udendørsoase

Jep… en udendørsoase, sådan en har vi også. Tænk sig at finde den smukkeste lejlighed på Frederiksberg og så følger der gudhjælpemig en terrasse med! Jeg kommer fra hus med have, du ved græsplæne, blomsterbede,buske, hæk og plankeværk. Jeg var med andre ord vant til at kunne åbne min dør og bruge mit uderum som en forlængelse af mit hjem sommeren igennem. Jeg var glad for haven, ikke for at slå græs, luge ukrudt og den slags, men glad for den frihed den gav. Derfor er det så dejligt, at vi har en terrasse, så vi kan have døren stående åbne og leve udendørs.

Terassen ligger lige ud til gården, den er grøn og den skønneste oase, som allerede bliver brugt konstant i den her magiske sommer, som vi allerede har oplevet og som kun lige er begyndt.

Kom med ud og se vores lille have midt i byen, som ikke skal passes sådan særlig meget.

Her er plads nok og det gjorde mig så glad at min elskede lounge fra Skagerak kunne flytte med fra huset. Den er som skræddersyet hertil.

De små borde er ligesom loungen fra Skagerak og er lige til at rykke rundt og klappe sammen. Lounge stolen er fra Liggestolen.dk

Bordet og stolene er købt til terrassen, de er også fra Skagerak. Bordet er smalt og det er perfekt, for så optager det ikke så meget plads. Vi valgte det skulle være grønt, fordi vi ønsker så meget grønt på terrassen som overhovedet muligt.

Og ja, det er så vores lille blomsterbed, som ikke skal luges, kun vandes. Det eneste vi mangler nu er en grill, så kan sommeren bare komme an!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sophie Sukhi
    juni 15, 2018 at 02:28

    Ih hvor ser det også bare hyggeligt ud! Jeg kan godt forstå at den terresse er guld værd, det er ikke tit der følger sådan en med når man bor inde i byen og så ovenikøbet i lejlighed. Elsker måden du har indrettet den på, med de grønne naturfarver, det føles let ikke som om det er midt inde i byen <3

Leave a Reply