Produkt og design (Interior design)

Små hylder

 

Små hylder kan være praktiske til at opbevare småting på, men allermest er de gode til pynt. En fin hylde med en kombination af bøger og samlinger af ens favoritting, kan være ret så dekorativ, lige så dekorativ som et kunstværk. Hylderne kan ændre udtryk så tit du vil, når du rykker rundt og skifter ud, og på den måde er hylder et møbel, som kan hjælpe dig med at skabe forandring i et rum på en let måde, ligesom at skifte sofapuderne i sofaen er det.
Så trænger du til forandring i hjemmet, der ikke koster for meget og er overskuelig at gå til, så udskift dine ting på hylderne og smid et par nye puder i sofaen. Jeg var forbi Ellos.dk, og har købt nr. to hylde herunder, den hænger på badeværelset og med nogle smukke parfumeflakoner, duftpinde, små krukker og duftlys fik badeværelset lige en ret effektfuld opgradering, det blev lige lidt lækre. Jeg fandt faktisk en lille håndfuld pæne hylder hos Ellos, se med her, måske har jeg spottet den, du lige går og leder efter….

Kan købes her

 

Kan købes her 

 

Kan købes her

Kan købes her

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sukhi
    juni 9, 2018 at 20:24

    Elsker hylder og det gør bare meget ved indretningen, hvilke hylder du vælger. De her hylder er super fine 🙂 Tak for inspirationen!

Leave a Reply