UDENDØRS

Dagdriveri

P A U S E

Det er weekend og endnu en solrig en af slagsen. Den liver varm i dag, her fra en tidlig morgenstund bag computerne kan jeg allerede fornemme, at vi rammer de 28 grader igen, og der er ikke en vind, der rør sig. Det er helt fantastisk og næsten for meget af det gode. Den her varme gør mig sløv – sløv på sådan en dejlig måde i hvert fald, når det er weekend. I hverdagene på vores varme kontor er det ulideligt, men denne weekend er sat af til at dase og drive. Total dagdriveri, det stemmer jeg for de næste to dage, og jeg vil lokke dig med. I dag går indlægget blot ud på at skabe lækker dagdriver-stemning til dig, om du bor i byen, ved vandet, på landet, i hus med have, lejlighed med altan eller uden. Indlæggets første billede er jeg vild med, det inspirere til, hvordan du kan skabe en dejlig oase som er oplagt til at ligge og slænge sig og bare drive den af i en lejlighed i byen med åbne døre ud til altanen.

Nyd din dag hvor end du bor – lad dig inspirere af billederne her og skab en dejlig oase hjemme hos dig selv. God dag!

Billederne er lånt hos Livethemma – IKEA

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sukhi
  juni 2, 2018 at 15:41

  Jeg vil give dig helt ret! Med det her gode vejr vi har de her dage, er det bare med at skabe en skøn oase at slappe af i og dase. Tak for deling af skønne inspirationsbilleder.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 3, 2018 at 07:50

   Selv tak Sushi, nyd sommerdagene og ikke mindst weekend-dagdriveriet… det skal jo også passes:-)

Leave a Reply