Boligtekstil (Textiles for the home)

Nye gardiner – ren luksus

Sponsoreret

G A R D I N E R

Har du nogensinde prøvet at skulle vælge gardiner til dit hjem? Hvis ja, så ved du, hvor svært det er. Jeg har det sidste års tid stylet katalog- og pressebilleder for Luxaflex, og gennem det arbejde med Luxaflex’s produkter, havde jeg lovet mig selv, at en dag ville jeg have rigtige gardiner – skræddersyede gardiner i en god kvalitet. Gardiner der falder flot og giver rummet hygge og elegance. Før i tiden har jeg købt billige, færdigelavede gardiner, men så sker der jo det, som altid sker, når man kommer tæt på et kvalitetsprodukt, får det i hænderne og prøver at bruge det, at man snildt kan mærke forskellen. I de tilfælde er det svært at gå tilbage til den billige kompromis-løsning ikke sandt? 

Jeg er vild med lange gardiner, fordi de bare gør noget for et rum, og da Luxaflex som noget helt nyt dette forår lancerede lange gardiner, var jeg ret spændt på at få lov til at arbejde med dem. Luxaflex manglede en prøvelejlighed til at sætte deres gardiner op – et rigtigt hjem som samtidig skulle agere lokation til et event i forbindelse med lanceringen for pressen. Der skulle også laves smukke billeder til katalog og her kom jeg så heldigvis ind i billedet.

Det var utrolig svært at vælge, Luxaflex har nemlig allerede et kæmpe udvalg både i form af farver og tekstiler. Det tog lang tid og mange overvejelser, men resultatet er jeg vild med. I lejligheden er monteret både de geniale Duette gardiner (dem hører du mere om i et indlæg for sig selv snart) og lange gardiner. Og det er de lange gardiner, der er nyhedsværdien lige nu, så dem koncentrerer jeg mig om i dag.

I vores stue valgte jeg et gråt gardin med transparens. Jeg var meget inde omkring velour, der var så mange flotte farver, men med en stor velour sofa i stuen og grå vægge, synes min kæreste det var for voldsomt, og jeg var helt enig med ham. Jeg er vild med det valg jeg har foretaget mig, fordi de er lette og luftige i det lidt mørke rum, og så er det smukt med smukt på, når lyset trænger igennem – det er ren poesi.

Jeg havde svært ved at lægge velour-drømmen i kisten, så det endte med, at det blev valget til soveværelset, det rum kunne ligesom bære det. Den støvede pudderfarve var ikke svær at vælge, jeg syntes nemlig, at det ville være fint, hvis de passede til vores sengs pudderfarvede stel.

Det er ret genialt (hvis jeg selv skal sige det) at kombinere velourgardiner med mørklækningsgardiner, velour mørklægger nemlig også, så de små sprækker i siderne hvor lyset kan trænge ind, fanger velouren og rummet er helt mørkt. Er det ikke smukt?

Jeg glæder mig meget til at fortælle mere om de andre gardiner vi har hængende, for de kan nemlig mange ting 🙂 Stay tuned!
Tjek Luxaflex.dk eller følg dem på instagram her hvor du finder masser af inspiration.

 

Foto: Inhouse Fotografi  // Styling: Malene Marie Møller fra HØEG+MØLLER

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mindaugas
  marts 28, 2020 at 15:59

  Hi Malene,

  I just sent you a note about our bed linen, but I could not resist to offer to check out our hand-made linen curtains too 🙂
  You can see some of the colours here – https://www.linenme.dk/hoergardiner – but we have many more colours not posted!

  Let me know if there’s something that interests you!

  Best wishes,
  Mindaugas

Leave a Reply