Produkt og design (Interior design)

Et multimøbel af en sofa!

 

Jeg faldt over det her fantastiske møbel i dag på Pinterest. En sofa der er integreret med et stort polstret vægstykke, som gør møblet til et komplet multimøbel. Genialt fundet på og utrolig dekorativt. Jeg forestiller mig, at den er perfekt til dig, der har et akustik problem fordi det store vægstykke er polstret og fylder godt. Det må være en hyggelig omfavnende hulefornemmelse at sidde her. Farverne er lækre – meget feminint setup, som altså også fås i andre farver, så manden også kan være med. I vægstykket kan man også indsætte hylder, så man ikke behøver at gå på kompromis med vægpladsen… det er da smart.

Man kan selv bestemme bredde og højde på både sofa og rygstykke og sammensætte i forskellige farver – på den måde kan man vælge udfra temperament og ønske om stil.

Designeren bag er italiener og hedder Giuseppe Viganó

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply