UDENDØRS

Haveidyl også til de små arealer

Sponsoreret

 

O H…… T H O S E    S U M M E R N I G H T S

Jeg ved ikke med dig, men indeni mig jubler sommerfornemmelserne disse dage, hvor vejret er fantastisk. Jeg har virkelig hungret efter de her solrige varme dage. Det er kun 2 måneder siden, jeg vendte hjem fra Bali med solbrune ben, men til mit (forkælede) udsagn her skal indskydes at jeg jo kom hjem til en pludseligt opstået vinter med sne og slud. Da jeg hoppede i sommerkjolen i går, var mine stænger igen så blege, at man skulle tro, de ikke havde set dagslys i et år – damn it!

Lige nu nyder vi dagene og prøver at være så meget ude som muligt. Heldigvis har vi terrasse i den nye lejlighed, og den er blevet så fin, I skal nok få den at se snart. At gå fra have og stor terrasse til mindre terrasse/altan kræver, at man lige tænker sig om i forhold til møbler, behov og plads. En altan kan ikke rumme så meget, og derfor er denne nyhed designet af Herman Studio for Skagerak ret så smart.

Dette fine runde bord kan klappes sammen, og perfekt når man kun er to. Klappes det ud er der plads til et par spisende gæster. Det kommer i tre lækre dæmpede natur-farver og passer derfor diskret og elegant ind alle steder.

Som du kan se, kan bordet også klappes helt sammen og let flyttes rundt ved hjælp af håndtaget i midten af bordet. Til bordet kan der købes taburetter, som kan stables og på den måde, er denne her serie ved navn “Picnic” genial til mindre arealer som altaner og terrasser, men også til den hyggelige solrige krog i haven.

Nu kan sommeren vist godt blive her nogle måneder endnu, så vi kan nyde den udendørs sammen ikk?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply