Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Første sneak peek fra den nye lejlighed

Sponsoreret

T E E N A G E V Æ R E L S E

 

Vi er så småt ved at være på plads i det nye hjem på Frederiksberg. Vi har boet her en måned nu og mangler stadig en god bid før vi er endeligt på plads – en stor udfordring for en utålmodig person som jeg. Visse ting kan man bare ikke styre og de fleste ting vi har købt til hjemmet har en leveringsventetid på 6 – 8 uger. Det første der ankom var min datters seng, som hun sådan har glædet sig til. Olivia (min datter) har selv været med i Aupings butik og fået lov at vælge tekstil, farve, madrastype og hvordan hovedgærdet skulle se ud.

Sengen hedder Original Box og det smarte ved den er, at man selv kan vælge lige præcis, hvordan hovedgærdet skal tage sig ud. Man kan vælge som Olivia har gjort med de firkantede felter, man kan også vælge med knapper, stikninger,  uden dikkedarer osv. Min datter er ikke voldsomt tøset, på trods af den lyserøde væg (det var en stor beslutning for hende:-), så det kom slet ikke bag på mig, at hun valgte et hovedgærde med firkantede felter, en grov struktur i tekstil og den mørkeblå farve. 

Det var vigtigt for mig, at hun fik en god seng og en seng fra Auping er investering for livet. Derfor talte vi meget om, hvordan den skulle se ud, så den kan følge hende, når hun flytter hjemmefra og i mange år frem. F.eks. ville hun kun have en halvandenmandsseng på 1.20/1.40 m. Aupings senge kan man bestille i mange bredder, men jeg insisterede nu på, at hun som minimum valgte en på 1.60 ligesom vi har.

Hvis du vil se de forskellige udtryk man kan vælge til sin Original Box Auping seng, så kig forbi her – eller tag forbi Aupings butik og tal med dem. Her kan du se et stort udvalg af senge, tekstiler og madrasser. Vi fik super god hjælp til bl.a. madrasvalg, da det jo i virkeligheden er super svært og noget af det aller vigtigste.

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Nanna
  april 28, 2018 at 21:11

  Wow, det der lækkert ud – hvis bare mit teenageværelse havde været så stilfuldt! 🙂 Har du et navn eller en farvekode på den lyserøde væg? Jeg står selv og skal male en nude/lyserød væg, som kan stå til min grønne veloursofa i min lille damelejlighed.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 30, 2018 at 07:11

   hej Nanna

   Det lyder som en rigtig lækker farvekombi – farvekoden er: S1010-Y90R jeg vil skynde mig at sige at farven er mere rosa end nyde 🙂 Jeg har malet med Beckers helt matte Elegance maling, den kan anbefales fordi den dækker godt, giver en flot finish og så er den Svanemærket.

   God fornøjelse

   Kh. Malene

 • Reply
  Eva
  april 29, 2018 at 10:24

  Hej Wow hvor flot 🙂

  Hvor er bord og lampe fra 🙂 det ser virkelig godt ud

 • Reply
  Christine
  april 29, 2018 at 20:34

  Samme spørgsmål som Eva 🙂 Wauw det er fint!

 • Reply
  Kathrine
  april 30, 2018 at 15:06

  Jeg vil også meget gerne vide, hvor bord og lampe er fra? Så fint.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2018 at 09:54

   Hej Kathrine

   Lampen er fra Design by Us og hedder Ballroom. Jeg ville ikke hænge den ned fra loftet, og har derfor købt en hyldknægt fra House Doctor hos Kaiku.dk og viklet ldeningen om den. Bordet er Verner Pantons fra MONTANA.

   Kh. Malene

 • Reply
  Pernille
  april 30, 2018 at 22:21

  Super flot, hvor er sengelampen fra?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2018 at 09:57

   Hej Pernille

   Den hedder ‘Ballroom’ og er fra Design by Us. Den fås i masser af lækre farver. Jeg valgte ikke at hænge den fra loftet og købte derfor en hyldknægt i messing hos Kaiku.dk.

   Kh. Malene

 • Reply
  Ida
  maj 17, 2018 at 15:45

  Må jeg spørge hvor du har købt bordet? Har kigget på Montanas hjemmeside og forskellige webshops og kan ikke se at det kommer i messing/guld farve nogensteder 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 3, 2018 at 08:06

   Hej Ida
   Arghhh det er fordi at GULD versionen var en limited edition, du kan måske finde den på den blå avis eller et andet salgssted.
   God jagt, jeg krydser fingre

   kh. Malene

 • Reply
  Sukhi
  maj 24, 2018 at 06:48

  Lige præcis som et teenageværelse skal se ud! Hold da op det er blevet flot. Jeg må sige at farvekombinationen af den mørkeblå seng, den støvet lyserøde og det simple natbord i guld er virkelig udført med stil. Hun må være en meget glad teenager ?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 3, 2018 at 08:01

   TAAAAK Sushi, ja det er bare blevet så smukt, om lidt kommer der støvet rosa velour gardiner… hun er alt for heldig at have en mor der er stylist, heldigvis ved hun det godt og er meget taknemmelig. 🙂

 • Reply
  Lene Holm
  juni 5, 2018 at 10:36

  Hvor er det bare et fantastisk flot værelse 🙂 Gid, man selv havde haft sådan et.
  Må jeg spørger, hvor den lille radio på sengebordet er fra?

Leave a Reply