Uncategorized

Tæppe-spas

Jeg synes efterhånden at jagten efter det perfekte er på kanten til at være skræmmende og ærligt….temmelige udmattende Jagten på efter den perfekte krop, det perfekte hjem, de perfekte børn, parforhold, arbejdstitel m.m. I takt med at Instagram, Pinterest og Facebook er blevet så stor en del af vores hverdag, så bliver jeg eksponeret for så meget “perfekthed” hver dag, at jeg får en ubegribelig lyst til at “kradse i lakken” og råbe noget upassende. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg selv er medskyldig i mit instagramfeed med smukke billeder at mit hjem som på nogen også kan virke perfekt, så måske skulle jeg starte der? Jeg vælger at starte her på bloggen og slår i dag et lille slag for, at det jo ikke behøver at væres så alvorligt og pænt altsammen, hos mig er der også masser af rod, opvask og hjørner der roder.

Jeg faldt over en et par tæpper som måske ikke tager prisen for at bringe skønhed ind i hjemmet, men… de er fulde af kant og humor og jeg har brug for at trække lidt på smilebåndet af det hele i dag… er du med på den?

 ‘Cold Picnic’ hedder det her skønne lurvede gulvtæppe, og ærligt så synes jeg at det kune være ret cool i mit snart færdige, “perfekte soveværelse” Kan købes her

 

‘Pascal Hein’ fra Gur er et kunstnerisk tæppe med en stor “tot” langt “hår” i midten – kan køb her

‘Rug on Rug’ fra Aspelund er ret sjovt fundet på, en illustration af et tæppe på et næppe… simpelt udtryk med humor og uhøjtidelighed – et skønt pust fra Aspelund som ellers er ret stringente og perfekte med deres high end designs. Se mere her

En lille spas-hilsen fra mig i dag, som er på vej til lufthavnen for at deltage i den fedeste messe af dem alle ‘Salon del Mobile’ i Milano. Følg med på min instagram, hvor jeg vil spamme dig med “perfekte” billeder i min story… jeg lover, at jeg nok skal lede efter noget skævt og skørt og hvis jeg kan komme til det, noget helt upassende 😉 –  ciao

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply