RUM OG INDRETNING

Det kreative rum

K R E A T I V I T E T

Kreativitet kan være mange ting. Selv er jeg kreativ, når det gælder styling, indretning og idégenerering. Når det gælder at male tegne, strikke og den slags, så er jeg ikke specielt skarp. Fælles for alle kreative mennesker er dog, at man er god til at lade sig inspirere. Inspiration kommer alle vegne fra, men for mig er det særligt vigtigt, at det rum jeg arbejder i, er en stor inspiration som er i konstant bevægelse. Samtidig er det vigtigt i en kreativ process, at ens redskaber har en fast plads. Jeg faldt for det her flotte og harmoniske hjørne indrettet af Livet Hemma for Ikea det er da et skønt sted ikk?

Her er alle arbejdsredskaber indenfor rækkevidde, og så er de ret dekorative og inspirerende i sig selv, når de bliver sat på display på denne måde.

Du kan finde mere info omkring møbler og interiør lige her

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply