Kunst Uncategorized

Flippede spejle med wauw-effekt

L O U I S E   R O E
Spejlkunst

Louise Roe er et af mine favorit brands, og jeg glæder mig altid til hun lancerer nyt. Jeg ved, at jeg kan forvente nogle produktudvidelser, hvilket altid er spændende, men jeg ved også med 100% sikkerhed, at hun har et eller andet overraskende og uventet i ærmet. På en af messerne her i starten af året besøgte jeg Louise Roes stand, og der var faktisk noget helt uventet og ret så cool i på vej.

Louise Roe har kastet sig ud i vægdekoration – spejle, som i virkeligheden ikke skal ses som spejle, men som dekorative elementer på dine vægge! Det er super fedt at se Louise lege med art deco stilen og i fede farvekombinationer.

Der er mange forskellige mønstre og udtryk og også mange farver. Kollektionens mange forskellige udtryk giver et væld af muligheder, nogle mere dæmpede end andre så alle kan være med! Jeg er fan, og venter med spændning til de lander i butikkerne.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply