Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Godmorgen… –sovet godt?

Reklame

 

G O D M O R G E N

I dag serverer jeg et indlæg på sengen til dig, der lige er stået op eller til dig, der sidder i toget på vej til arbejde. Jeg håber du har sovet godt. Jeg har sovet glimrende tak 😉
Indlægget her til morgen skal handle om sengetøj – Nyheder fra Auping, som udover senge laver luksuriøst sengetøj, sengetøj som jeg er ret glad for og bruger dagligt i min hverdag.

Det er sjovt, fordi vi har alle vores særpræg, nogle har flere og andre har mange… jeg hører nok til den sidste del. Et af mine særpræg er sengetøj, jeg elsker sengetøj og har så meget at det grænser til at være vanvittigt, måske er det for dig ikke et særpræg, men for min skønne kollega er det virkelig. Vi har arbejdet op og ned af hinanden meget tæt i halvandet år, og jeg føler vi kender hinanden ret godt. Under min flytning kom vi til at tale om sengetøj, og jeg var helt helt ivrig efter nyt sengetøj, jeg netop havde set og bare måtte eje – det kom helt bag på hende, hun synes bare at sengetøj er sengetøj. Altså hun kan sagtens se, at der findes virkelig lækkert sengetøj, men det er ikke der hun vil bruge sine penge. Jeg kan næsten blive helt flov, men hey, alle har deres lille ting de samler på, som de måske ikke fortæller særlig højt om til nogen.. og min er altså sengetøj.

Jeg har tænkt sådan over, hvor min begejstring for sengetøj stammer fra. Et af mine stærkeste minder fra min barndom, er stunder sammen med min farmor – som jeg stod mere nær end nogen anden – var putteritualerne. Hun elskede indretning og særligt sengetøj, hun boede virkelig fint. At sove hos hende var luksus. Jeg husker efterårsaftner, hvor blæsten larmede og ruskede i træerne og regnen slog hårdt på det skrå tagvindue i min farmors hus. Der var altid helt rent og knasende sprødt sengetøj på. Det duftede af min dejlige farmor og af blæst efter at have hængt til tørre udendørs. For mig var det luksus at krybe ned under dynen i den lille gæsteseng. Min farmor puttede mig stramt som en pakke og krammede mig og fortalte om, hvor heldige i vi var, og hvor mange der ikke havde en seng og en varm dyne. Hun fortalte om mennesker det var hjemløse og måtte sove udendørs på aftener som disse, hvor alt var koldt og barskt. Jeg husker, at jeg følte mig som det heldigste menneske i verden. Den følelse kan stadig opstå, når jeg kryber i min seng med rent og lækkert sengetøj.

Nu vil jeg så sige, at min begejstring for sengetøj bestemt ikke er blevet mindre efter at have samarbejdet med firmaer som Auping i en årrække. Jeg er svært glad for Aupings sengetøj, og billederne her i dette indlæg, er alle billeder fra den nye forårskolletion. Jeg kan faktisk så godt lide, at der eksperimenteres med grafiske mønstre og masser af farvesammensætninger, det er virkelig aldrig kedeligt. En anden ting jeg rigtig godt kan lide er Aupings bottom-down system – et system der hægter dynens hjørne sammen med betrækkets hjørne, hvilket resulterer i, at dynen aldrig forsvinder ned i bunden af betrækket. Man skal naturligvis lige have en Auping dyne for at bruge systemet, men de dyner (don’t get me started)kan altså virkelig også anbefales ♥

Jeg slutter af med flere billeder af den nye kollektion, og hvis du selv vil gå på opdages i hele sortimentet så kan du gøre der lige her

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply