BLANDEDE BOLCHER

Er man helt stoppet med påskepynt?

Ret så fint æg i porcelæn fra Nicolas Vahé – Køber man det fine æg til 199 kr. indholder det 12 udsøgte små delikate chokoladeæg. Kan købes her

Jeg har været på “æggejagt” eller rettere på jagt efter påskepynt! Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det ikke til mig selv, men til jer… jeg ville lave et inspirerende indlæg med masser af fint påskepynt. Selv har jeg ikke pyntet op til påske i en del år nu – det er ikke et aktivt valg, jeg tror bare at det er forbi påsken altid kommer lidt bag på mig, og så orker jeg ikke pynte op, fordi det er så få dage (ja… jeg kan godt selv høre, at det lyder meget dovent og som om det tager dagevis… ha ha ha, men til mit forsvar, så pynter jeg jo påskeborde længe før andre i forbindelse med mit arbejde).

Fint lille påskeophæng fra Nynne Rosenvinge, fås i flere farver lige her

Måske er det en generel tendens og ikke blot mig, der ikke orker. At dømme ud fra den meget MEGET sparsomme mængde påskepynt (og her mener jeg pænt og boligindretningsvenligt påskepynt ) jeg fandt, kunne det tyde på, at det at pynte op til påske ikke er noget man gør mere eller?… pynter du op?

Stor æggeformet vase fra Ment, kan fyldes med forårsløg, fine forårsgrene eller andet pynt. Kan købes hos Kaiku.dk

Nå, men de tre billeder du ser herover, er hvad jeg har kunne finde ♥

Kom… lad os trøstespise!

I stedet for påskepynt i design- og genanvendelig form, hvorfor så ikke vende øjenene mod spiseligt påskepynt? Det giver for mig rigtig god mening at kaste sig ud i en omgang trøstespisning, nu hvor jeg ikke kunne finde det jeg ledte efter! Der findes et sted i byen, hvor de har så meget (utrolig lækkert) chokolade-påskepynt og det er både pænt, skønt, humoristisk, lækkert og opfindsomt!

Her skal du se et lille bitte udvalg fra mageløse Hotel Chocolat

Hop ind forbi her: hotelchocolat.com og tjek det store og skønne sortiment ud… hvis du ikke får chokolade-overskæg efter et besøg her, så får du i det mindste et smil på læben.

Ha’ en dejlig dag

Ps. jeg kommer med lidt påskebords-opdækning her en af dagene


 

Note: Inden jeg bliver spammet er kommentarer og links til nogle af de store danske interiørfirmaer som helt sikkert har meget påskepynt, så er det måske værd at vide, at jeg for årevis siden traf en beslutning om, at der er visse firmaer der ikke får taletid på min blog. Det er firmaer som efter min mening kopierer fra andre firmaer i en sådan grad at jeg mener det skader de små)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply