INTERIØR Uncategorized

Tenden: Skulpturelle must have items

T E N D E N S

Skulpturelt design

Billede og figurer fra Love Warrior

En tendens som er ret stor lige nu er skulpturer – Skulpturer der forestiller noget. Skulpturer der ikke forestiller noget. Skulpturer i geometriske former, interiør som vaser og stager, der har en skulpturel form eller vægskulpturer. Hele tendensen bunder ud i, at vores bolig skal være personlig, privat og interessant. De ting vi har stående skal fortælle noget om hvem vi er, hvor vi har været, hvad vi har lavet eller hvad vi interesserer os for.

Glaskunst fra artilleriet.se

Det er som sådan ligegyldigt, om din skulptur er glaskunst fra en lokal glaskunstner, en gammel Royal Copenhagen figur du har arvet, eller noget helt tredje. Det behøver ikke at have en høj værdi som vi er vant til, når det gælder kunstneriske skulpturer – De skal som sådan bare have værdi for dig, det er det der er væsentligt.

Smuk skulptur set hos artilleriet.se

Skøn porcelæn-isbjørn også set hos Artilleriet.se

Møbler med et skulpturelt udtryk er også en måde at bringe tendensen ind i hjemmet på, som fx stolen her over fra Kristina Dam.

Jeg er vild med de her vilde vaser med skønne former fra Artilleriet.se

 

Det vildeste møbel jeg længe har set, er barskabet her af Amanda Lilholt, der kan man tale om et møbel med skulpturelt udtryk ikk?

 

De svævende fyrfadsstager fra Ferm Living har også en spændende skulpturel form, som jeg er ret vild med.

Og så er der stagen her… også fra Ferm Living, den er altså også så fin!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Sofie - Sukhi
    marts 18, 2018 at 21:04

    Dejligt at se, at der er plads til både isbjørne og skulpturelle barskabe i boligindretningen for tiden. Det gør altså det hele lidt sjovere 🙂

Leave a Reply