INTERIØR Uncategorized

MOODBOARD – “SUNDAY CRAVINGS”

M O O D B O A R D
“Sunday Cravings”

Sådan en søndag formiddag skal man ikke sidde og gruble for længe på Pinterrest, Instagram eller diverse yndlingswebshop før drømmene og ønskerne løber løbsk. I dag, denne grå søndag, skal jeg ind i vores nye lejlighed og tale med de malere, som skal forvandle den til et poetisk, roligt og endnu smukkere sted at være, jeg er så spændt!

Så hvad drømmer jeg om denne søndag? –Jo jeg drømmer om smukke møbler (suprise), jeg drømmer om dufte og leopard tøj (okay det lyder frækt, men tjek lige den her drøm af en leopardkjole ♥ den er lige mig!)

Cravings

Leopardkjole fra Ganni, den vil jeg gerne gå både forår og sommer i møde i. Se den og mere lækkert leopard her

Endelig kan man forudbestille det smukke og duftende lys fra Paia, det har jeg ventet længe på. Kan købes hos Cahetu.dk

Stolen ‘Lassen Chair’, har jeg skrevet om før, jer er vild med den og særligt i denne rosa farve. Kan købes hos By Lassen

Spejlbord med marmortop fra Kristina Dam, det drømmer jeg om i vores nye stue, jeg er sikker på, at det vil give rummet nye spændende dimensioner. Se det her

Også det flotte spejl som kan rotere er jeg vild med, det giver et helt særligt twist i boligen, vil jeg vædde på. Spejlet er også fra Kristina Dam

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply