Uncategorized

Magnetisk skønhed af en stage

Jeg har fået en ny lysestage, en stage jeg så første gang for 2, næsten tre år siden i et eller andet Kickstarter projekt. Jeg var helt oppe og ringe over den, syntes den var så spændende og smuk. Dengang var stagen ikke i produktion, designeren Michael Rem ledte efter et firma der ville tage stagen ind i deres sortiment. I designbranchen går der ofte lang tid fra, at et produkt er på tegnebrættet til det kommer fysisk til salg i butikkerne, det er ret almindeligt, at der går 2-3 år.

Michael Rem fandt en dansk designvirksomhed, som var lige så begejstrede som mig for den smukke stage og nu er den en del af sortiment hos GEJST

Stagen hedder Molekyl og består af en magnetisk base (lyse-holder) og en masse magnetiske kugler i to størrelser. Du kan i virkeligheden “modellere” dit helt eget udtryk og du kan sammensætte Molekyl med flere baser. tjek filmen herunder

Molekyl fås i tre farver, sort, messing og krom, og den kan købes for 299 kr. lige her

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply