Belysning (Lighting) Uncategorized

Nyhed: NUURA et nyt dansk Lampe Brand

N U U R A
Nyt dansk Lampe design

 

Nuura er et helt nyt dansk lampebrand med Sofie Refer i spidsen som designer. Sofie har tidligere designet lamper for bl.a. &Tradtion, hendes formsprog spænder fra det stramme til det mere organiske altid designet med en helt fantastisk sans for æstetisk. Hendes design er enkelt uden for mange dikkedarer, lamper som er smukke uanset om de er tændte eller slukkede Sofie designer lamper i glas og hun har virkelig en evne til at få lys, glas og metaller til at spille på en meget elegant måde. Nuura er inspireret af det nordiske lys og den sanselighed, som den nordiske natur rummer.

 

Denne måned lancerer NUURA altså for første gang hele fire lyskollektioner af eksklusiv belysning.  Nuuras ønske er at være den nye moderne lampeklassiker, og jeg tænker at det skal de nok blive. Fælles for alle fire kollektioner er at al glas er mundblæst og metaldelen er speciallakerede i farverne: Nordic Gold en farve som er helt fantastisk smuk og special udviklet af Nuura og Rock Grey som er en lækker sort/grå farve. Det mundblæste glas i de forskellige kollektioner spænder fra klart glas, guld glas (glas med en gylden smuk tone), opalhvid og optisk klar.

 

A N O L I

En utrolig smuk dråbeformet pendel i guld glas. Anoli er inspireret af efterårs regn. Pendlerne fås i to størrelser og er smukke hængende alene, men hængende sammen 2 og 2 eller en større klase er de virkelig et smukt syn.

 

B L O S S I

Blossi er skabt med indirekte LED-lys. Lampe giver et blødt lys.

 

L I I L A

Liila-kollektionen spreder vidunderligt og legende lys på væggen gennem det minimalistiske design.

 

 

M I I R A

Miira-kollektionen er tidløs og elegant design, hvor lamperne komplementerer hinanden og skaber stemningsfyldt lys.

Se mere fra Nuura lige her

 

Psssst…. Det er med stor stolthed, at jeg rækker hånden op og peger på mig selv som stylist på alle NUURAs nye billeder sammen med skønne fotograf Søren Staun fra Inhouse Fotografi <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erik
  februar 27, 2018 at 17:53

  Det vil da meget gerne sælge.

 • Reply
  Erik
  februar 27, 2018 at 17:54

  Det vil vi da meget gerne sælge.

Leave a Reply