Uncategorized

Klassiske stole der vokser i centimeter

Jeg skal bare bruge en høj stol til det nye køkken… altså når det bliver fikset i løbet af sommeren, men jeg kan jo ikke lade være med at lure lidt på, hvad der er af muligheder. Faktisk tænkte jeg, at det ville være let, men er du klar over hvor mange lækre høje stole (barstole) der er derude? – mange skal jeg hilse og sige og lige nu har jeg samlet 4 stole som jeg overvejer…

 

A F T E R N O O N
C O U N TER   C H A I R
fra MENU

Den skulpturelle stol AFTERNOON Chair har efterhånden nogle år på bagen, og jeg har altid haft en godt øje til den, fordi den er skulpturel og super flot at have stående. Sidste år kom den så i en polstret udgave! At se den smukke stol nu klædt i velour er jo virkelig noget der får mit hjerte til at banke endnu hurtigere. Nu lanceres stolen så i en barstol, både upolstret og polstret og jeg kan næsten ikke få armene ned, så lækker synes jeg den er.

H E R M A N
fra Ferm LIVING

Herman stolen fra Ferm LIVING er blevet forvandlet til en barstol. Stolen er flot og let i udtrykket med dens spinkle ben. Et buet ryglæn giver ekstra støtte og tryghed på den høje stol og giver en god komfort.

I N   B E T W E E N
fra &Tradition

Det er sjovt at se af de der ny-klassikere som AFTERNOON chair, Herman stolen og nu også In Between vokser sig høje og bliver til nye udgaver af sig selv med nye formål og funktioner. In Betwwen er en flot og meget komfortable stol, og derfor er jeg sikker på, at den som barstol muligvis slår de øvrige barstol, når det gælder komfort, både pga. sit buede ryglæn som virkelig griber dig, men særligt det, at den har armen gør en stor forskel.

ML42
Fra By Lassen

I 1942 designede Mogens Lassen en lav taburet ved navn ML42. Han lod sig inspirere af datidens skomagerstole, og overførte det lette og elegante udtryk til en skulpturel taburet. By lassen har givet taburetten nogle ekstra centimeter,  så nu fungerer den smukt dansk producerede ML42 også som en elegant barstol med en fantastisk sæde-komfort.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply