Belysning (Lighting) Uncategorized

Svævende stuk-rosetter med lys

Et meget innovativt lampedesign fra Wästberg har fanget min nysgerrighed. De nytænkende lamper var egentlige designet til et projekt i Stockholm, men nu er den altså sat i produktion så vi andre også kan få glæde af den.

Lampen hedder w171 Alma og med sine cirkler og bløde bølger fordeler den lyset på en smuk og dekorativ måde.

For mig er lampen helt magisk som væghængt lampe, fordi den bliver til en spændende lysinstallation på højde med kunst.

Hængende som et sænket lofttæppe svævende i en flok, kan den virkelig også noget. Som loftlampe ligner lampen en fin stuk-rosette. Jeg kan rigtig godt lide w171 Almas mande muligheder og det dekorative element den bringer i boligen.

Design: Tham & Videgård for Wästberg https://www.wastberg.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply