INTERIØR Min nye bolig Uncategorized

Udfordring: Ny spisestue, what to do

U D F O R D R I N G
#SPISESTUESTOLE

Okay det er vist ikke gået nogens næse forbi, at jeg flytter til Frederiksberg til april. Her står der en smuk stor herskabslejlighed og venter på os, og den har alt det vi drømmer om. Vi får en ret stor og smuk spisestue med sildebensparket og høje paneler, den er smuk og elegant. Spisebordet er bestilt og vi ved lige præcis hvilke stole, der skal stå ved hver bordende se her:

Spisebordet vi har bestilt er det smukke marmor fra Handvärk med sort stel, messing detaljer og hvide marmor fliser. Jeg havde nogle borde på ønskelisten, men nu er jeg jo ikke den eneste, der skal bo i lejligheden, så jeg bliver jeg nødt til at finde enighed med min kæreste. Faktisk var det kun bordet fra Handvärk han var vild med, heldigvis har jeg selv været ret hooked på det bord siden jeg så det første gang, så nu er det bestilt… BUM!

For bordenderne drømte jeg om Lassen Chair og heldigvis er vi også enige her… det er da en meget god start ikk?

Lassen Chair fra By Lassen er en omfavnende smuk stol med en fantastisk komfort. Spisestuen er smuk og elegant og med det kolde marmorbord er det vigtigt, at der kommer nogle bløde former og polstring ind i rummet. Vi vil for alt i verden ikke ende med en “kold”spisestue, her skal være rart og hyggeligt – et rum man har lyst til at blive hængende i.

Den store udfordring er lige nu de resterende stole og lamper…. Lamperne må blive et andet indlæg, det kan jeg ikke overskue lige nu. Så lad os lige tale stole…. what to do, det er virkelig svært! Her kommer en håndfuld stole som på en eller anden måde har haft en høj stjerne hos mig længe…

 1. Sibast 08 er en skulpturel og meget smuk stol. Jeg har skrevet om den tidligere og jeg er stadig ret glad for dens smukke form og det den opmærksomheder den tager i et rum.
 2. Den klassiske 7’er stol af Arne Jacobsen har jeg i forvejen, men den er polstret og den bliver for kold i rummet, men men men… den model de har lavet i samarbejde med Lala Berlin er polsteret med velour som og så kommer den i lækre farver som vil bringe varme i rummet.
 3. Verpan Series 430 er også en flot skulpturel stol polstret med lække velour (ja undskyld mange gange, men jeg har altså en velour-fetish going on for tiden) – Jeg har haft mulighed for at teste stolen og man sidder virkelig godt i den, og så er den i mine øjne lidt “skæv” i det med rygstykket som er en smule overdimencionere, det giver stolen et særpræg og en humor jeg finder tiltrækkende.
 4. In between stolen er efterhånden også lidt af en klassiker og jeg den sidder man også godt i. Den er har armlæn som jeg synes er et plus og så er den bare skide flot også ikk?

Det er svært… har du en yndlingsstol du synes jeg skal se?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Louise
  februar 5, 2018 at 07:15

  Vi er også ret vilde med in between stolene -men har også Gubis beetle stole og Muutos fiberchair med armlæn og sildeben som topfavoritter

  • Reply
   Louise
   februar 5, 2018 at 07:16

   Autocorrect har vist været på spil -der skulle stå slædeben og ikke sildeben?

   • Reply
    Malene Marie Møller
    februar 9, 2018 at 11:02

    shit happens ha ha ha… kender godt det med at at lave tastefejl 🙂 Tak for fin input, er jo mega misundelig på din Beetle stol, vil jeg så gerne eje 🙂

Leave a Reply