Kunst Uncategorized

Sæt kunstnerisk præg på dit hjem

V Æ G – S K U L P T U R E R

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for kunst i magne afskygninger, både som kunstprint, foto, maleri, installationer og skulpturer. Jeg her været forbi WULFFWINDINGs smukke væg-skulpturer tidligere her på bloggen, men denne gang er det med lidt mere hjerte, for jeg har nemlig fået lov til at lave WULFFWINDINGs billeder til deres katalog. I mit og Camillas firma HØEG+MØLLER scorede vi sammen med fotograf Søren Staun fra Inhouse Fotografi, den fornemme opgave at style og fotografere WULFFWINDINGS billeder. Det var en stor fornøjelse at lege en hel dag med hendes smukke skulpturer i denne fantastiske villa, som vi lånte til formålet.

Josefine Winding som er kunstneren bag de dekorative ophæng står altså med egen håndkraft og laver disse skulpturer på sit værksted i Havdrup, det synes jeg er ret sejt!

Skulpturerne fungerer mindst lige så godt side om side, som når de hænger for sig selv.

Overfladerne varierer fra bruneret messing, stål, børstet og blank messing, zink og træ. Nogle af modellerne er oplagte at bruge alene, mens andre er flotte at sætte sammen som et smukt stykke samlet vægkunst

Se flere varianter og overflader og tjek priser lige her: wulffwinding.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply