INTERIØR Uncategorized

Fra mig til mig… hver uge

 

Man skal gøre noget godt for sig selv, helst hver dag. Jeg har lovet mig selv, at 2018 skal være et år hvor jeg lige giver mig selv lidt ekstra omsorg og forkælelse. Jeg når det nok ikke hver dag, men en af tingene jeg gerne vil bliver bedre til er at give mig selv blomster en gang om ugen. Jeg kender dog også godt mig selv nok til at vide, at jeg ikke når forbi blomsterbutikken, hver fredag og nogle gange når jeg står der, så bliver jeg også bare lidt nærig… pinligt, men det gør jeg altså. Jeg tænker, at et blomster-abonnement, det er dealen for mig! Blomster til døren en gang om ugen og så trækkes der et beløb hver måned… Det er virkelig smart.

Der findes efterhånden et par firmaer der tilbyder blomster på abonnement således, at du kommer hjem til en buket på dørtrinet om ugen, måneden eller hvad du nu har tegnet abonnement på. Et af de firmaer hedder Bloomon, og jeg er meget betaget af deres buketter fordi de er ret kunstneriske og ikke for voldsomme, samtidig gør de det muligt liiiiige at nappe en blomst eller to ud af buketten så der er lidt til natbordet også.

Lige nu har Bloomon lanceret en kollektion de kalder FLOW. FLOW er inspireret af ‘ikigai’ – en gammel japansk filosofi, der fokuserer på at finde glæden og formålet med livet. Det handler om at finde sit eget flow, fordi når man har det, så mener japanerne, at man har genvejen til et langt og lykkeligt liv… den tanke kan jeg godt lide.

 

Du kan bestille et abonnement i tre størrelser, og du bestemmer selv hvor ofte og hvor buketten skal leveres… jeg tror sgu jeg gør det!

 

God fredag

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mogens Jensen
    januar 19, 2018 at 16:17

    Hvis du mangler hjælp til boligen eller indretning, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er da ren forkælelse at sørge for at hjemmet er i orden.

Leave a Reply