RUM OG INDRETNING

Interiør Trends 2018 – “Livet i cigaræsken”

C I G A R Æ S K E N

En af de tendenser vi kommer til at (gen)se i  de kommende år er mere synligt træ i boligen. Mørkere og varmere træsorter er på banen igen, og tager man tendensen til sig fuldt ud, som Gubi har gjort i deres sidste billedeserie her, så er det lidt ligesom at bo i en cigaræske synes jeg. Dette er bestemt positivt ment, for gud hvor det dog klæder dette rum smukt.

De der høje træpaneler, dørene og vinduespartierne gør virkelig noget magisk og stemningsfuldt ved rummet. Der er højt til loftet, gudesmuk stukloft, meget meget elegant og dekadent. Sammen med de mange detaljer i træ, de grå vægge og tunge møbler bliver rummet forvandlet til et elegant rum dog uden at være så elegant, at det ikke også er drøn hyggeligt.

Jeg er vild med det! – om det er Gubis møbler, som jeg jo altid elsker eller træpanelerne, de store vinduespartier, loftet eller det hele sammen på engang er svært at sige, men jeg er totalt forelsket i det her rum med al dets indhold.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply