Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Modige Saxe nu i sæl….

Reklame

 

by Lassen

Kopenhagen Fur

Inden du råber dyremishandler, og hælder en spand rød maling ind i din skærm, så hæng lige på og læg fordommene væk et øjeblik.

Jeg har arbejdet en del sammen med by Lassen næsten fra starten bl.a. som ambassadør. Det startede med, at jeg interviewede Nadia Lassen, oldebarn af Mogens Lassen og medstifter af det, der for ca. 6 år siden blev til by Lassen. Jeg føler mig efterhånden som en god ven af familien, Nadia er blevet en god veninde, også selvom hun er trådt ud af virksomheden og i fuld sving med noget andet. Jeg holder meget af at komme hos by Lassen, og jeg holder især af at lytte til de mange historier som både Nadia og Søren Lassen (barnebarn til Mogens Lassen og ejer af by Lassen) fortæller om Mogens og Flemming – de to brødre, som blev arkitekter og designere og som står bag nogle af de helt store klassikere. Både Nadia og i særdeleshed Søren fortæller med en så stor entusiasme, kærlighed, passion og respekt, at man bliver tryllebundet fra start… Jeg er vild med det!

På baggrund af min lidt lange indledning her, må jeg indrømme, at jeg blev ret nervøs, da jeg blev inviteret til lancering af den smukke Saxe stol, nu beklædt i sælskind… –Jeg tænkte åhhh nej altså nu vanker der dem en shit-storm uden lige…

Så nu til the real deal her, by Lassen har i samarbejde med Kopenhagen Fur lanceret Saxe i sælskind. Fint, fint sælskind, som jo naturligvis kommer til udtryk på mange forskellige måder, da ingen sælskind er ens, findes der heller ikke to ens ‘Saxe Seal’. Sælskindet er naturligvis ikke fra sæler, der er blevet mishandlet eller kun blevet flået for skindets skyld, nej disse sælskind er “leftovers” fra grønlændernes fangst… de sæler de selv fanger, som er en del af deres føde, og det der forsyner dem og deres familier. Ahhh… så er vi mere rolige og glade ikk?

Saxe Seal kan du se hos by Lassen, du må helt sikkert også ae den… (den er så blød kan jeg afsløre), du må også godt prøve at sidde i den og ja… du kan jo også bare købe den hvis det er. 😉 – Lidt af en frækkert ikk?

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nadia Lassen
  januar 17, 2018 at 20:10

  Tak søde Malene, jeg er glad for at du kom ind og interviewede mig for det der snart føles som 100 år siden <3

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 22, 2018 at 19:41

   Ja det var starten på en dejligt venskab, glæder mig så meget til at rykke nærmere på Nadia 🙂

Leave a Reply