INTERIØR

My January Wishes

J A N U A R Y
W I S H E S

 

moodboard med interiør ønsker. Her ses et solidt marmorsofabord, fotokunst, lysestage rund grå vase, knagerække og lille 2 personers sofa.

 

Den solide marmorblok som sofabord er jeg virkelig vild med. Sofabordet fra Menu står aller øverst på min ønskeseddel, ikke kun fordi det er fantastisk flot, men også fordi, det har en god stor størrelse til f.eks. alle mine coffetablebooks, et stilleben, slikskålen og kaffekoppen. ‘Plinth’ som det hedder, fås i flere størrelse og i sort marmor også. 

Den enkle lange knagerække ‘Georg’ fra Skagerak vil være perfekt i vores nye entré. Med masser af kroge som også kan tilkøbes hos Skagerak vil der være plads til alt vores overtøj.

Rund som en kugle og med en blød mat overflade oser den smukke ‘Ball’ vase fra Cooee Design af poesi. Smuk som vase eller blot som et skulpturelt element.

Lækre håndsæber med enkel emballage er noget, som altid tiltaler mig og Le Labos produkter har jeg ikke haft glæden af at prøve endnu. De har lige åbnet en butik i København, som er værd at smutte forbi. 

Fotokunstprint ‘Road to Woodstock ‘af Guendalina FIORE må meget gerne hænge hos mig. Jeg har været vild med det fra første gang jeg så det, det er så befriende politisk ukorrekt og frækt. Set hos Yellowkorner.com

‘Balance’ lysestagen fra Menu er tung, solid og elegant i sit udtryk. Den skulpturelle form passer perfekt sammen med vasen fra Cooee placeret sammen med nogle lækre bøger ovenpå tidligere nævnte marmor-bord… uf det gad jeg godt ♥

‘Mingle’ sofaen er designet af Flemming Lassen i 1935 og bliver atter produceret hos by Lassen. Sofaen er en to-personers sofa, den er lille og Flemming Lassens ønske var, at skabe en samtale-sofa til nærværende og intime samtaler. Den tanke kan jeg rigtig godt lide. Den lille sofa kan næsten passe ind alle steder, den er skulpturel og så er den da usædvanlig lækker i den støvede rosa velour her.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply