Gaveidéer (Gift ideas)

Drømme til det nye hjem

 

JEG KU’ GODT…

… ja jeg ku virkelig godt have lyst til at glemme saldolinjen på min konto og bare svinge kortet og putte alle mine drømme i kurv! Jeg har så mange ønsker til vores nye lejlighed, fordi rammerne er helt igennem fantastiske og jeg egentlig bare gerne vil have lidt nyt med i det nye hjem.

 

beskrivelse øverst fra venstre:

Venus Pendant er jeg fuldstændig skudt i. Den smukke skulpturelle pendel fra FRAMA er et kunstværk og jeg vil elske at have den hængende i vores nye lejlighed.

Knagen i træ med messing overflade fra Skagerak er super elegante og diskret – 5 stk. på væggen i rap, det kunne jeg godt tænke mig tak!

Jeg vil så gerne have nogle smukke skulpturer ind i hjemmet, de inspirerer mig i mit arbejde og forskønner min hverdag. Jeg har i nogle måneder nu sukket over Kristina Dam’s trappe i beton, er den ikke lækker?

Masser er bløde puder i velour i sofaen, det er et must og jeg kunne sagtens bruge flere. Jeg er vild med blommefarverne og særligt i den fine veloursag med detalje-syninger fra Design by Us 

Jeg kommer nok til at spamme lidt med links til Kristina Dams design… det er altså ikke fordi hende og jeg er best friends og jeg får ikke penge for det – jeg er bare ret vild med hendes skulpturelle tilgang til design. Spejlet her er fantastisk, og det må meget gerne hænge på vores nye badeværelse!

Sidste Kristina Dam-ønske i denne omgang er den cirkulære skulptur i messing og blank stål – et smykke til boligen. Smuk og balancerende.

Sidste ønske er en nyhed fra Kay Bojesen. Der er nemlig kommet en æstetisk og meget lækker porcelænsserie fra Kay Bojesen. Skåle og fade, der kan anvendes til både mad og indretning. Formsproget er så fint og det er den tykke blanke glasur også, jeg er vild med det.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erik
  januar 3, 2018 at 20:27

  Jamen, det vil vi da meget gerne hjælpe dig med.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 14, 2018 at 23:39

   Hej Erik, det er altid godt med en handyman eller to i netværket. Det kan være jeg kontakter dig, hvis det bliver nødvendigt.

   Kh. Malene

Leave a Reply