INTERIØR

Interiør-trends 2018 : “Ballade på væggene”

#1
TREND 2018 – Ballade på væggene

Et nyt år giver en fin og naturlig anledning til at kigge fremad! Hvilke trends og tendenser kommer vi til at tale om og efterleve i 2018?

Har du et bud så kommenter endelig i indlæggets kommentarfelt.

More is more

Når man man siger velkommen til noget nyt, betyder det i nogle tilfælde, at man siger farvel til noget andet. I mange år har vi i Skandinavien levet efter udtrykket “Less is more”, og det udtryk har vi i 2017 prøvet at ryste af os og i 2018 siger vi et endeligt farvel og på gensyn til det, tingene har det jo med at gå i ring, så mon ikke det kommer tilbage? En af de ting jeg tror rigtig meget på i 2018 er, at vi kommer til at lege med vores vægge på alle tænkelige måder. Nogle vil male dem i flotte farver, de lidt modigere mikser måske farverne og maler en væg i en farve og en anden væg en anden farve. Vi bruger evt. lister, som vi monterer på væggene, og måske maler vi dem med guld-maling for at skabe elegance og drama. Vi bruger gulv-til-loft gardiner i tunge tekstiler, som også skaber stemning og spændning, og vi giver gardinerne masser af vægplads, så de også tjener som dekoration.

 

Væg-skulpturer, kunst, relieffer og skulpturelle væghængte møbler får masser af taletid i 2018 og så eksperimenterer vi som nævnt tidligere med væg-farver, opdeling af vægge og lister i kontrastfarver, som du kan se et eksempel på herunder.

 

Spejle både i smuk skulpturel og kunstnerisk udformning, men også stringente spejloverflader som vægge og døre i spejl… jeg har sågar netop set metrofliser i spejl…. frækt ikk?

Overflader på væggen er også en tendens i sig selv. Alle overflader er i spil, fra blank lak med højglanseffekt til de matte kalkvægge og beton is still going strong. Miks det blanke, det matte, strukturerer som riller og mønstre, metaller, sten, tekstiler m.m.

Vægge beklædt med grøn velour på billeder herover, og billedet herunder viser, hvordan man også kan nytænke brugen af sten på væggene, så det ikke kun er tiltænkt badeværelse og køkken, men også som effekter i de øvrige rum.

Mørke træsorter er også en stærk tendens og vægge som ses herover og under, er kommet tilbage fra 50′-60’erne, det er så flot. Her har man mikset alle tendenserne ud fra udtrykket “more is more”med højglans borg, metal lamper med glas kupler og bløde velour stole, må man sige at der er tale om bare at blande…. vigtigste kodeord er bare… –brug farver! 

Kilde: Dimore Studio

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply