Jul (X-mas)

Et smukt centerpiece til julebordet

J U L E B O R D E T S

CENTERPIECE

Her får du en fin og enkel dekoration til julebordet. Vi har lavet et centerpiece som med garanti vil forvandle dit julebord til et smukt eventyr. Det er super enkelt at lave og du kan helt selv bestemme hvilke farver og blomster du vil anvende.

På billedet herunder kan du se alt det du skal bruge skal du bruge:

Vælg en gren der er tilpas tyk så den kan ligge stabilt. Det er vigtigt, at den har lidt spinklere grene, så lysholderne kan sidde sikkert fast. Vælg hvilke blomster du vil bruge og klip stilken af. Fastgør blomsterne med ståltråd. Vi har også sat små “buketter” af mos på grenen, for at give den lidt skovbunds-stemning. Til sidst hang vi lidt papirpynt fra Nordstjerne på grenene som prikken over i’et,– du kan evt. i stedet hænge smukke julekugler eller “stjæle” lidt ornamenter fra juletræet og hænge på, men den er lige så smuk uden. Placer dit centerpiece midt på bordet og dæk op omkring det.

Glædelig jul ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anja
  december 23, 2017 at 07:48

  Åh hvor er den smuk! Enkel, kreativ og unik. Jeg glæder mig til nye, spændende indlæg på bloggen i 2018. Rigtig god jul.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 24, 2017 at 08:39

   Tak Anja <3 Glædelig jul og 1000 tak fordi følger med <3

   Kh. Malene

Leave a Reply