D.I.Y.

LAST MINUTE: Skøn DIY julegave til de små

Sponsoreret

Står du lige og mangler en lille skøn og personlig gave til de små, kommer her en idé som jeg har brugt nogle gange med stor succes. Igen i år laver jeg ophæng og sprællemand til min lille kusine og nevø. Jeg lavede til min søn for et par år siden og han er stadig meget glad for den.

Det gælder om at finde ud af hvem deres største superhelt er, og så google dig frem til et perfekt billede. Print superhelten ud, samt et billede af den som skal have gaven. Du kan lave to varianter, den lette og den lidt svære. Den lette er blot et ophæng til væggen elle døren ind til børenværelset som denne:

Den lidt sværere er sprællemanden. Her skal du printe to billeder ud af superhelten, så du har en kopi, hvor du kan klippe ben og arme af som løsdele.

Jeg har gang i et samarbejde med HP og har brugt HP og deres koncept Instant Ink. Det har altså virkelig kommet mig tilgode, for jeg ved ikke med dig, men jeg opdager altid at jeg mangler blæk i min printer når jeg står og har allermest brug for det – kender du det? Med HP’s koncept ‘Instant Ink’ løber jeg aldrig tør for blæk mere…

HP har udviklet et abonnementssystem ‘HP Instant Ink’ som er virkelig genialt. Det fungerer lidt lige som Årstiderne eller Skagen Food, du får farvepatroner leveret til døren inden du løber tør… Smart ikk? Din printer sladrer altså til HP så snart du er ved at løbe tør, du opdager det ikke engang selv, før du finder nye patroner i din postkasse.

Sådan fungerer det:

  1. Du tilmelder dig her online og vælger mellem 4 forskellige abonnementer baseret på hvor meget du udskriver om måneden. Abonnementerne er til dig der printer ca. 15 sider om måneden, 50, 100 eller 300 sider, hvor det mindste abonnement faktisk er gratis og det dyreste koster 89 kr. pr. måned. Ubrugte sider som man ikke når at printe, kan overføres til næste måned ligesom man også kan tilkøbe ekstra sider. Du kan naturligvis løbende justerer dit abonnement og sætte det på pause hvis du f.eks. er på ferie.
  2. Det er klart at du kun kan have et abonnement såfremt du har en kompatibel HP Printer se en liste over de printere der er understøttet her. Når du så har et abonnement kan du slappe af og vide, at du aldrig igen løber tør for blæk. Din printer sladrer inden du løber tør, og sørger for at holde dig forsynet uden ekstra omkostninger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psssst…..
Se for øvrigt indlægget fra den workshop jeg var på, hvor jeg lærte at lave collager, det kunne også være en god julegave idé (du kan se indlægget her).

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply